Öltözködési tippek minden férfinak

Bizonyára fontosnak tartod az öltözködést és érdekel a divat világa, ha céltudatos, magabiztos, határozott vagy. De biztos vagy benne, hogy a megfelelő ruhákat hordod, azaz olyan ruhákba bújsz, amelyek megfelelnek az egyéniségednek? Biztos, hogy tudod, hogy milyen színű öltönyt viselj a meglévő cipőidhez? És azzal is tisztában vagy, hogy a fekete színű nadrághoz nem illik a barna cipő? A cikkben néhány öltözködési tippről olvashatsz, olyan tippekről, amelyek segítenek neked, hogy stílusos legyél, és hogy még magabiztosabban kalandozz a divat világában.
A férfiak is tudnak ma már divatosan öltözködni - Öltözködési tippek minden férfinak

A zakó férfias, viseld bátran

A zakót sok férfi csak öltönynadrággal meri viselni, pedig farmerral is remekül illik, csak a megfelelő színek kombinációját szükséges ismerni. A blézer alá vehetsz inget, egy vékonyabb pulóvert, sőt ma már a póló és zakó kombináció is megszokott és elfogadott viselet.

Legyél modern!

Igaz, hogy a farmer örökké divatos marad, de azért ne azt viseld, amit még gimis korodban is hordtál. A farmerhez is vehetsz elegáns, bőrcipőt, csak ne hagyd figyelmen kívül a színek összhangját.

A réteges öltözködés férfias

A réteges öltözködés nem csak praktikus, azaz ne csak a változékony időjárás miatt alkalmazd, hanem azért is, mert ettől is lehet egyfajta férfias kisugárzásod és a stílusod is sokkal jobb lesz, ha a réteges öltözködést alkalmazod. Sokféle ruhadarabot lehet rétegezni. Még a meleg kardigánt és a laza, sportos pólót is. A lényeg, hogy add önmagad és ne akarj másnak látszani, mint amilyen valójában vagy.

Az öltöny alapdarab

Minden férfi ruhatárában legyen legalább két öltöny. Egy fekete mindenképp, a másik pedig vagy szürke, vagy annak valamilyen árnyalata, de a barna, illetve a kék is jó választás. Mindig vannak olyan helyzetek az életben, amikor szükséged lehet egy stílusos és remekbe szabott öltönyre, ezért ha nincs, mindenképpen szerezz be egy-két modern darabot.

Viselj kiegészítőket

A férfiak is egyre több kiegészítőt viselnek. Egy márkás óra, egy elegáns napszemüveg, egy gyapjú sál, egy stílusos karkötő, mind-mind segíthet abban, hogy kitűnj a tömegből.

Mindenképpen legyen szabód

Minden férfinak szüksége van szabóra, hiszen akármilyen jó és arányos is a testalkatod, lehetnek olyan apróságok minden újonnan beszerzett ruhadarabon, amin változtatni, igazítani kell. Amennyiben rátalálsz a tökéletes szabóra, úgy még varrathatsz is magadnak különleges darabokat, ami megint csak a segítségedre lehet abban, hogy egyedi legyen a ruházatod és ettől neked is lesz egy olyan stílusod, amit mások csak irigyelhetnek tőled.

A színek is lehetnek kiegészítők

A kiegészítő nem csak egy tárgy lehet. Maga a szó egy fogalom, hiszen a színekkel is kiegészíthetjük az öltözékünket. Egy-egy mintás sál, egy élénk színű nyakkendő és máris más, több vagy, mint a többiek.

Kapcsolódó cikkek

A divattanácsok - 4 tipp a stílusos öltözködéshez – minden férfinak jól jönnek.

4 tipp a stílusos öltözködéshez

A férfiaknak néha jól jön egy-két tipp, amikor úgy határoznak, hogy holnaptól kicsit divatosabban kezdenek öltözködni. A cikkel, ebben leszünk a segítségükre.

Bemutatjuk az inSPORTline webáruház férfiruha kínálatát

Bemutatjuk az inSPORTline webáruház férfiruha kínálatát

A legtöbb férfinak még mindig gondot okoz a vásárlás.

A férfiak is öltözködhetnek - Divat útmutató férfiaknak – divatosan.

Divat útmutató férfiaknak

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen öltözékben jelenünk meg egy-egy vacsorapartin, vagy egy esküvőn. A cikkben hasznos tippeket adunk erre vonatkozóan.