4 tipp a stílusos öltözködéshez

Manapság egyre több stílusos férfival találkozhatunk, hiszen az erősebbik nemnek is egyre fontosabbá válik a divat, a divatos öltözködés. Azok, akik még nem újították fel a ruhatárukat, vagy csak most határozták el, hogy változtatni szeretnének, minél gyorsabb eredményekre vágynak. Hiszen mindenki szeretne jól kinézni, szeretne olyan ruhákat viselni, amelyek nem csak jól mutatnak, de kényelmesek és testhez állóak is.
A divattanácsok - 4 tipp a stílusos öltözködéshez – minden férfinak jól jönnek.

A cikkben olyan divat tippeket olvashatsz, amelyek segítenek kialakítani a praktikus ruhatárat. Olyan ötleteket adunk, amelyek lehetővé teszik, hogy ne érezd magad kellemetlenül, ha napközben szól a főnököd, hogy délben üzleti ebéden kell megjelenned. Hidd el, nem fogsz egy percig sem szorongani, hiszen ha stílusosan öltözködsz, akkor mindig úgy fogsz kinézni, hogy a miatt egy pillanatig sem kell majd kellemetlenül érezned magad.

Keress fel egy remek szabót

Ha a ruhásszekrényed tele van még szinte új, alig használt darabokkal, akkor nehogy az legyen az első gondolatod, hogy kihajítod azokat és újakat veszel helyettük. Minden városban vannak olyan férfiszabók, akik nagyon jól dolgoznak, és a hírük szájról – szájra terjed, vagy van Facebook oldaluk, ahol a szolgáltatásaikat hirdetik. Miért is kellene kidobni az olyan öltönyt, amelynek csak a szára hosszú, vagy egy olyan farmert, ami divatos, csak kifogytál belőle. Egy férfiszabó csodákat képes művelni a ruhákkal, így vétek lenne pazarolni. Biztos lehetsz benne, hogy életed egyik legjobb döntését hozod meg, amennyiben felkeresel egy férfiszabót.

Változtass kicsit

Nem kell elveszítened az egyéniségedet és a stílusodat, ha kicsit meg akarsz újulni, ha kicsit szeretnél divatosabb, trendibb lenni. Ha eddig póló és farmer párti voltál, akkor ez maradjon is így. Csak egy nagyon kicsit változz. Egy sportos felső helyett, vegyél zakót a pólóra. Az alap ruhadarabok ugyanazok maradnak, mégis kicsit minden megváltozik, hiszen sokkal férfiasabb lesz a megjelenésed, ha a póló fölött egy remekbe szabott zakót, vagy egy divatos dzsekit viselsz majd.

A cipőre is fordíts figyelmet

Sokan ott rontják el, hogy minden ruhadarabra ügyelnek, aztán egy kitaposott cipőt húznak a lábukra. A nők több mint 90 százaléka legelőször a férfi cipőjét veszi szemügyre, így jól teszed, ha te kellő figyelmet fordítasz a lábbelire.

Nagyon nagy változást érhetsz el, ha odafigyelsz arra, hogy mikor, milyen cipőt viselsz, illetve, ha az öltözködésed és a cipőd összhangba kerül egymással. Ma már óriási a választék férficipő terén is, így szerezz be néhány remek darabot, hiszen voltaképpen a cipő is öltöztet és tönkre is tehet mindent, ha nem a megfelelőt választod ki az aznap viselt, aktuális ruhákhoz.

Csakis az ösztöneidre hallgass

Ha te jól érzed magad valamiben, akkor ne is foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak, hiszen az a legfontosabb, hogy te jól érezd magad az adott ruhadarabokban. Öltözködj úgy, hogy magabiztos legyél, de közben a szabadságérzeted is megmaradjon.

Kapcsolódó cikkek

Az ing és a férfiak  - A férfi inget többféle ruhadarabbal is lehet kombinálni

Az ing és a férfiak

A férfiak többsége nem kedveli az inget, mert túl hivatalosnak, ünnepi viseletnek gondolják, pedig nagyon sokféle variációban lehet hordani. A cikkben be is mutatunk néhányat.

A férfiak is tudnak ma már divatosan öltözködni - Öltözködési tippek minden férfinak

Öltözködési tippek minden férfinak

A férfiak is kezdenek egyre jobban odafigyelni az öltözködésükre, de azért néhány divattipp mindig jól jöhet. A cikkben ilyen divatötleteket olvashatsz.

A divattanácsok - 4 tipp a stílusos öltözködéshez – minden férfinak jól jönnek.

4 tipp a stílusos öltözködéshez

A férfiaknak néha jól jön egy-két tipp, amikor úgy határoznak, hogy holnaptól kicsit divatosabban kezdenek öltözködni. A cikkel, ebben leszünk a segítségükre.