Milyen színű öltönyhöz, milyen színű cipőt válasszunk?

Minden férfinak tudnia kell, hogy a cipő és az öltöny színének az összhangja éppen olyan fontos, minthogy a nyakkendő harmonizáljon a kiválasztott és viselt ing színével. Sokan már ismerik a nyakkendő és az ing színének szabályát, azonban sokan még zavarban vannak, ha az öltöny és a cipő színének összhangja kerül szóba, azaz sok férfi, még mindig nem tudja, hogy mely színeket, mely színekkel illik és szabad párosítani. A cikkben egy rövid útmutatót találsz, ami megkönnyíti a jövőben, hogy milyen színű öltönyhöz, pontosan milyen színű cipőt is viselj.
Nem mindegy, hogy milyen színű cipőt viselsz - Milyen színű öltönyhöz, milyen színű cipőt válasszunk? – egyes öltönnyel.

A fekete öltöny

A fekete egy gyászos szín és divatszakértők szerint ne is nagyon kísérletezzünk más színekkel, csakis fekete cipőt párosítsunk mellé. A fekete öltöny mellé nem illik a bordó és barna cipő sem. A fekete öltönyt csak esküvőn és temetésen viseljük, hiszen nem túl szerencsés csak fekete öltönyben üldögélni az irodában. Láthatjuk, hogy a fekete öltöny nem is olyan divatos, mint ahogyan azt gondoltuk.

A sötétkék öltöny

A sötétkék öltöny azoknak a férfiaknak való, akik nem szeretnének túl sokat agyalni azon, hogy milyen cipőt húzzanak mellé, merthogy a sötétkék színű öltönyhöz szinte minden színű cipő illik, legalábbis a barna és a fekete mindenképp. Ha szereted a divatot, akkor a bordó cipő és a sötétkék öltöny kombinációjától sem riadsz vissza.

A sötétszürke öltöny

Ezt a színt, szénszürkének is nevezik. Az elegáns üzletemberek legtrendibb viselete. Hogy milyen színű cipő illik hozzá? Ehhez az öltönyhöz remekül passzol a bordó és a fekete szín, de a barna színű cipőt felejtsd el, mert hatalmas divatbakit követsz el, ha mégis ilyen színű cipővel viseled.

A világosszürke öltöny

A világosszürke szín is egy kedvelt szín a férfiak körében és azért is kedvelik a férfiak annyira, mert mind a barna, mind a bordó, mind a fekete színű cipővel remek harmóniát alkot. Ha fekete cipővel viseled, akkor formálisabb lehet a megjelenésed. Azonban, ha ehhez az öltönyhöz barna, vagy bordó cipőt viselsz, akkor kissé alkalmi megjelenést kölcsönöz majd neked.

A barna öltöny

A férfiak körében nem olyan népszerű a barna színű öltöny, pedig kétféle színű, azaz barna és bordó cipővel is bátran hordhatod. Mint ahogyan a fekete öltönyt sem javasoltuk barna cipővel hordani, úgy a barna öltöny sem illik fekete cipővel. A barna színnek azonban minden árnyalata illik a barna öltönyhöz, így ideje kicsit kísérletezgetni ezzel a színnel.

Kapcsolódó cikkek

Minden, amit a bőrcipőről tudni kell - A drágább cipő többszörösen is megtérül

Minden, amit a bőrcipőről tudni kell

Egy kényelmes bőrcipőnek sokáig örülhetünk, viszont egy olcsóbb, kényelmetlen darab sok bosszúságot okozhat. Mutatjuk, hogy miért is érdemes a drágább cipőt választani.

A férfiaknak is szükségük lehet - 4 cipőtípus, amelyet minden férfinak be kell szereznie – többféle cipőre.

4 cipőtípus, amelyet minden férfinak be kell szereznie

A férfiaknak is szüksége van néhány pár cipőre, hiszen voltaképpen a cipő is öltöztet. A cikkben négy cipőtípust mutatunk be, olyan cipőket, amelyre minden férfinek szüksége lehet.