Minden, amit a bőrcipőről tudni kell

A férfiak imádják a trendi és divatos bőrcipőket, habár a megfelelő bőrcipő megtalálása nem csak időigényes munka, hanem nagy feladat is, hiszen egy bőrcipőnek, többféle kritériumnak is meg kell felelni. Fontos, hogy kényelmes legyen, ne fájjon benne a láb, és az is lényeges szempont, hogy jól szellőzzön abban a láb.
Minden, amit a bőrcipőről tudni kell - A drágább cipő többszörösen is megtérül

A férfi ruhásszekrény elengedhetetlen kellékei a farmer és a jól szabott öltöny, de a cipők is éppen olyan fontosak, hiszen egy jól megválasztott stílusos bőrcipő éppen úgy öltöztet, mint egy nadrág, vagy egy remekbe szabott ing.

A cipő és a viselője között kialakulhat jó kapcsolat, de a viszony el is mérgesedhet, hiszen ha a cipő kényelmetlen, akkor rengeteg bosszúságot okozhat. A cikkben bemutatjuk, hogy mit is kell tudni cipővásárlás előtt és mire is kell odafigyelni.

A jó bőrcipőbe be kell fektetni

Sokan nem értik, hogy miért is kell olyan sokat a bőrcipőre költeni, miért szükséges drágább cipőt vásárolni. Lássuk, hogy miért. Egy olcsó cipő is lehet a szívünknek kedves, de csak a kapcsolat elején, hiszen nagyon rövid időn belül ki fog derülni, hogy kínszenvedés benne minden lépés, hiszen fáj benne a talpunk, szorítja a lábujjunkat és a lábunk sem szellőzik benne kellőképpen.

Az olcsó cipők nem éppen strapabíróak. Amennyiben kicsit többet költünk a cipőre, akkor nem csak pénzt spórolunk, hanem nagyon sok bosszúságot is megúszhatunk.

Igazságok a cipővel kapcsolatban

Mindent cipőt be kell törni és ez bizony okozhat némi kellemetlenséget és kényelmetlenséget. Azonban, ha a drágább cipőt sikerült úgymond betörni, akkor felveszi a lábunk alakját, ívét és vonalát, azaz nagyon kényelmes lesz. Mivel egy drágább cipőbe invesztáltunk, így sokkal több ideig is élvezhetjük ezt a roppant kényelmet.

A drágább cipőt könnyebb javítani is

A drága cipő is tönkremehet, de nem mindegy mennyi idő múlva és az is tény, hogy egy drágább bőrcipőt a cipész is könnyedén és egyszerűen meg tud javítani, viszont egy olcsó, lestrapált darabbal nem tud mit kezdeni.

A bőrcipő ismérvei

A drágább bőrcipő nem csak elegánsabb, mint az olcsóbb társai és nem csak kényelem szempontjából érdemes a drágábbik cipőt választani, hanem azt is tudnunk kell, hogy a drágább cipők sokkal jobb minőségnek örvendenek, ezért is viselhetjük azokat jóval hosszabb ideig. Tehát legközelebb, amikor a tökéletes bőrcipőt keresed, mindenképpen tartsd szem előtt, hogy a drágább cipő minden téren megtérül és érdemesebb kicsit több pénzt belefektetni.

Kapcsolódó cikkek

A férfiaknak is szükségük lehet - 4 cipőtípus, amelyet minden férfinak be kell szereznie – többféle cipőre.

4 cipőtípus, amelyet minden férfinak be kell szereznie

A férfiaknak is szüksége van néhány pár cipőre, hiszen voltaképpen a cipő is öltöztet. A cikkben négy cipőtípust mutatunk be, olyan cipőket, amelyre minden férfinek szüksége lehet.

Nem mindegy, hogy milyen színű cipőt viselsz - Milyen színű öltönyhöz, milyen színű cipőt válasszunk? – egyes öltönnyel.

Milyen színű öltönyhöz, milyen színű cipőt válasszunk?

A férfiak nagy része csak ünnepek alkalmával visel öltönyt. Azonban nem mindegy, hogy milyen színű cipőt viselsz egyes öltönyhöz. A cikk ebben nyújt segítséget.