Miért dönt egy pasi a tetoválás mellett?

A férfiak egy jelentős hányada odáig van a tetoválásért. A minták teljesen különbözőek és az is, hogy ki, hová szeret leginkább magára varratni egy – egy alakot, feliratot, vagy bármit, amivel kifejezheti önmagát. A tetoválás szexi, legalábbis a legtöbb nő szerint. Még tudományos kutatások is zajlottak ezzel kapcsolatban. A cikkből kiderül, hogy miért is szeretik a nők annyira az együttlétet egy olyan férfival, akinek tetoválás, vagy tetoválások díszítik a testét.
A férfiak nagy hányada - Miért dönt egy pasi a tetoválás mellett? – kedveli a tetoválást.

4 dolog, amit a tetoválás elárul a viselőjéről

1. A tetoválás, mint az önkifejezés egyik eszköze

Sok dologgal fejezhetjük ki önmagunkat. A tetoválással is. A tetovált férfiak voltaképpen a testüket használják arra, hogy megmutassák másoknak, a külvilágnak, hogy mit is szeretnek, mi az, ami fontos számukra. A tetovált férfiak nyíltan vállalják azt, hogy mi zajlik bennük, a lelkükben és mit is rejt a szívük. A tetovált férfiak éppen ezért nagyon határozottak is és bátrak, hiszen egyáltalán nem érdekli őket, hogy ki, mit gondol. A tetoválásukról és róluk sem.

2. A tetovált férfiak tudják, mit akarnak

Annak a személynek nem való tetoválás, aki az egyik pillanatban még akarja, a másik percben pedig már határozottan ódzkodik attól, hogy bármit is felvarrjanak a testére. Azok, akik határozott szándékkal térnek be egy tetováló szalonba, általában alaposak és alaposan át is gondolták és tisztában is vannak vele, hogy a tetoválás egy életre szól. A tetovált férfiak általában az élet más területein is tudják, hogy mi akarnak és bármit is tesznek, bárhogy is alakul az életük, nem bánnak meg semmit sem.

3. A tetovált férfi erős és nem fél

Sok férfi retteg a tűtől. Nem azt mondom, hogy aki tart a tűtől, nem lehet bátor, mégis van valami ősi erő azokban a férfiakban, akik nem rettennek meg a tűtől és be is merik vállalni a fájdalmat csak azért, hogy végre megvalósulhasson az álmuk. Az ilyen férfiak, adódjon bármilyen nehézség is az életben, nem rettennek meg semmitől.

4. A tetovált férfi izgalmas és kalandvágyó

A tetovált férfiak izgalmasak, szeretik a kalandot, hiszen már maga a tetoválás is egy kaland. A tetovált férfiak szeretik a kihívásokat és nem rettennek meg akkor sem, ha meg is kell azokat valósítani, azaz nem csak beszélnek a kalandokról, ha bőven van benne részük is.

Mit mond a tudomány?

Ma már mindennel kapcsolatban folynak tudományos vizsgálódások, mindent kutatnak, mindennel kapcsolatban készülnek tanulmányok. A tetoválások vonzóvá teszik a férfiakat a nők szemében. Egy kutatásba majdnem 3000 férfit és nőt vontak be. A nőknek választaniuk kellett a férfiak közül, hogy kivel töltenének el egy éjszakát. A legtöbben esetben a nők, a tetovált férfiak közül választottak, persze csak elméletben. A nőket aztán meg is kérdezték, hogy miért találták vonzónak azokat a férfiakat, akiknek tetoválás borította a testét. A legtöbb nő úgy vélte, hogy a tetovált férfiak nagyobb szexuális fantáziával vannak megáldva és sokkal gyengédebbek és egyben vadabbak is az ágyban, mint a nem tetovált férfiak, és ez szintén vonzóvá formálta őket a nők szemében. A nők sokkal dominánsabbnak és férfiasabbnak vélték a tetovált férfiakat. Még a férfiak is vonzónak találták a tetovált férfiakat annak ellenére, hogy a kutatásba csakis heteroszexuális férfiakat és nőket válogattak be.

Kapcsolódó cikkek

A férfiak sok hibát elkövetnek - Milyen hibákat ne kövess el az öltözködésben? – az öltözködés során.

Milyen hibákat ne kövess el az öltözködésben?

A férfiak nagy része nem szeret vásárolni és követnek is el hibákat. Mutatjuk is, hogy melyek ezek!

A fehér ing - Hogyan és mivel viseld a fehér inget?

Hogyan és mivel viseld a fehér inget?

A fehér ing ma már egyáltalán nem számít ünnepi viseletnek, hiszen zakóval és farmerrel is bátran viselheted. A cikkben divat tippeket olvashatsz a fehér inggel kapcsolatban.

Hogyan érdemes bajuszt formázni?

Hogyan érdemes bajuszt formázni?

Úgy érzi, hogy ideje lenne fazont változtatni és beújítani valami merészre és ütősre?