Milyen hibákat ne kövess el az öltözködésben?

A férfiak is kezdik érezni a divat fontosságát és egyre jobban kezdik megérteni, hogy bizony nem csak a nőknek kell odafigyelni, hogy stílusosan és divatosan öltözködjenek, hanem nekik is. Azonban még mindig vannak olyan stílus és divat bakik, amelyeket elkövetnek. A cikkben bemutatunk néhány olyan öltözködési hibát, amelyet semmiképpen se kövess el.
A férfiak sok hibát elkövetnek - Milyen hibákat ne kövess el az öltözködésben? – az öltözködés során.

Nem az életmódodnak megfelelően öltözködsz

Lehet, hogy azt gondolod, hogy a bőrdzseki, vagy más lezser viselet nagyon vagány volt a gimis életedben és odáig voltak emiatt érted a nők, de ha már felnőttél és komoly pozíciót töltesz be, egész egyszerűen nem engedheted meg magadnak, hogy ennyire hányaveti legyél. Amikor kiválasztod a ruhatáradat, amikor betérsz egy-egy ruhaüzletbe vásárolni, akkor mindig azok a ruhák legyenek túlsúlyban, amelyeket az életmódod megkíván. Ha irodában dolgozol, akkor értelemszerűen elegánsabb holmikat szükséges többségében beszerezned.

Túl sok ruhát halmozol fel

Alapvető ruhadarabokra mindenkinek szüksége van, de ha minden egyes alkalommal egy halom ruhával térsz haza, amelyek nagy részét nem is hordod majd, akkor ez a pazarlás netovábbja. Ne légy rest és készíts egy számvetést. Térképezd fel, hogy milyen ruháid vannak, milyenekre van vagy lesz még szükséged és tedd félre azokat a ruhadarabokat, amelyeket soha nem fogsz felvenni és adományozd el azokat.

Nem tervezel

Ez voltaképpen az előző ponthoz tartozik. Vásárolni úgy érdemes, ha tudjuk, hogy mit is akarunk venni. Érzelmi alapon soha ne döntsd, mert ha az érzelmeid vezérelnek, és akkor vásárolsz egy csomó holmit, akkor azok nagy részét nem fogod hordani. Minden egyes ruhavásárlás előtt készíts egy bevásárlólistát, így hazatérve majd semmit sem kell megbánnod.

Nem ügyelsz a harmóniára

Ez a legnagyobb bűn, amit elkövetsz, hiszen így biztos, hogy rengeteg ruhád és kiegészítőd van ugyan, de ezek nem igazán illenek egymáshoz. Mit tehetsz? Készíts számvetést, már ami a ruháidat és a kiegészítőidet illeti és szelektálj, ha valami nem illik a képbe. Mindig ügyelj a harmóniára, mert egy divatos, stílusos öltözéket is romba dönthet egy kitaposott cipő, vagy egy fura mintázatú és színű nyakkendő.

Túl sok a kiegészítő

A kiegészítők egységet és harmóniát csempésznek az öltözködésünkbe, de a túl sok kiegészítő nevetséges, nem néz ki jól és te sem érzed magad kényelmesen, ha mindig tele vagy kiegészítőkkel, főleg, ha ezek a kiegészítők még csak nem is illenek egymáshoz.

Jó ruháid és olcsó cipőid vannak

Amikor a férfiak elindulnak vásárolni, akkor lehet, hogy remek és stílusos ruhákat tesznek be a kosarukba, de a cipőre már nem ügyelnek. Pedig a cipő az alapja mindennek és voltaképpen a cipő mellé vásárolunk ruhákat és nem fordítva.

Nem számít te, hogy érzed magad

Ha nem a saját belső hangodat követed, ha nem úgy öltözködsz, amiben te jól éreznéd magad, hanem másoknak akarsz megfelelni, akkor is lehet egy csomó olyan cuccod, amelyeket soha nem fogsz megkedvelni. Találd meg önmagadat, az egyéniségedet és ne törődj mások véleményével.

Kapcsolódó cikkek

A férfiak nagy hányada - Miért dönt egy pasi a tetoválás mellett? – kedveli a tetoválást.

Miért dönt egy pasi a tetoválás mellett?

A férfiak egy része szereti a tetoválást. A cikkben leírjuk, hogy miért dönt egy-egy férfi a tetoválás mellett. És arról is olvashatsz, mit is mond erről a tudomány.

A fehér ing - Hogyan és mivel viseld a fehér inget?

Hogyan és mivel viseld a fehér inget?

A fehér ing ma már egyáltalán nem számít ünnepi viseletnek, hiszen zakóval és farmerrel is bátran viselheted. A cikkben divat tippeket olvashatsz a fehér inggel kapcsolatban.

Hogyan érdemes bajuszt formázni?

Hogyan érdemes bajuszt formázni?

Úgy érzi, hogy ideje lenne fazont változtatni és beújítani valami merészre és ütősre?