Hogyan és mivel viseld a fehér inget?

A fehér ing egy örök klasszikus, amellyel nem lőhetsz mellé, hiszen ugyanúgy felveheted az irodában, egy esküvőn, egy temetésen, vagy baráti összejövetelen is. A fehér szín biztosítja az egyik legváltozatosabb öltözködést és ma már akkor sem néznek ki bennünket sehonnan, ha farmerrel vesszük fel, hiszen így is trendi és divatos. A cikkben ötleteket adunk arra vonatkozóan, hogyan és mivel is viseld ezt a ma már hagyományosnak egyáltalán nem számító ruhadarabot.
A fehér ing - Hogyan és mivel viseld a fehér inget?

Ha jól akarsz kinézni

Amennyiben egy irodában dolgozol, akkor a fehér ing duplán jó választás. A fehér ing ugyanis elegáns megjelenést biztosít, főleg, ha ezt egy remekbe szabott öltönnyel, zakóval kombinálod. Többféle irodai viseletet is összeállíthatsz, hiszen a fehér ing egyik előnye, hogy nagyszerűen és sok ruhadarabbal variálható. Az egyik verzió az lehet, ha a fehér inget szénszürke nadrággal és V-nyakú pulóverrel kombinálod, de a szürke, vagy kellemes bézs zakó párosítás is remek ötlet.

Farmerral is kitűnő

A fehér inget ma márt farmerrel is hordhatod és senki nem fog megszólni érte. Ha kissé komolyabb, elegánsabb benyomást akarsz kelteni, akkor a jó anyagú zakó, kötelező viselet az inghez.

Ha üzleti vacsorára vagy hivatalos

Az egyik legklasszikusabb megjelenést biztosít férfiak számára az öltöny. Ha olyan munkakörben mozogsz, ahol fontos a megjelenés, akkor gondosan ügyelj arra, hogy az öltönnyel a megfelelő színű ingeket párosítsd és figyelj arra is, hogy a nyakkendőd és díszzsebkendő színe és mintázata is harmonizáljon a rajtad lévő ruhadarabokkal. A cipőről és a mandzsettagombokról se feledkezz meg, hiszen a kép, csak így lesz teljes és tökéletes.

Ha a sportos külső a zsánered

Ha fehér inget viselsz, akkor is lehetsz sportos. Ebben az esetben a kiegészítőkre kell gondosan ügyelned. Viseld az inget zakóval, farmerrel, ne vegyél fel nyakkendőt, ellenben viselj egy remek sportcipőt és a többi kiegészítőd, mint a táska vagy az óra is a sportos vonalat képviselje.

Ha divatosan akarsz kinézni

A fehér ing nem csak egy hosszabb zakóval, hanem egy csípőig érő zakóval is remek harmóniát alkot. Ezt a fazont azok kedvelik, akiknek nincs takargatnivalója, azaz büszkék a külső megjelenésükre, a testalkatukra. Vigyázz, ha egy ilyen zakót viselsz, nem csak a nők, hanem mindenki alaposan meg fog nézni.

Ha imádod a bézs színeket

Nyert ügyed van, ha kedveled a fehér inget és a bézs nadrágokat, mert ez a kettő, remek párost alkot. Egy kicsit az ősz színeit is idézi a nadrág, amelyet ellensúlyozhatsz a fehér színű inggel, ami ellenben inkább a nyár és nem az ősz színe.

Kapcsolódó cikkek

A fehér ing - Hogyan és mivel viseld a fehér inget?

Hogyan és mivel viseld a fehér inget?

A fehér ing ma már egyáltalán nem számít ünnepi viseletnek, hiszen zakóval és farmerrel is bátran viselheted. A cikkben divat tippeket olvashatsz a fehér inggel kapcsolatban.

A férfiak sok hibát elkövetnek - Milyen hibákat ne kövess el az öltözködésben? – az öltözködés során.

Milyen hibákat ne kövess el az öltözködésben?

A férfiak nagy része nem szeret vásárolni és követnek is el hibákat. Mutatjuk is, hogy melyek ezek!

A telefon, a telefontok és a férfiak

A telefon, a telefontok és a férfiak

A férfiaknak adunk tippeket és tanácsokat, hogy mikor, milyen telefontokot hordjanak magukkal.