5 remek kiegészítő minden férfinak

Ma már nagyon sok divatos és az aktuális trendet követő férfi él a környezetünkben, sokan azonban csak gyorsan felvesznek valamit és nem is tudják, hogy milyen ruhák állnak jól nekik, ezért azt sem tudják, hogy a férfi kiegészítők is öltöztetnek és egy teljesen más megvilágításba helyezik a küllemüket. A cikkben 5 olyan kiegészítőt mutatunk be, amely kiegészítők elengedhetetlenül fontosak, hogy ne csak jól érezzük magunkat a bőrünkben, de divatosak és legyünk.
5 remek kiegészítő minden férfinak - a férfiaknak is sok jó kiegészítőt találhatunk a Trendhim webáruházban

A gyűrű

Sok férfi nem elég magabiztos, ahhoz, hogy gyűrűt viseljen, azonban az utóbbi időben egyre többen kezdik felismerni, hogy nem csak a jegygyűrű létezik, hiszen manapság már férfiaknak is nagyon sokféle, ízléses és stílusos gyűrűt készítenek. Nagyon sokféle anyagból készítenek ilyen divatos kiegészítőt, például titánból, volfrámból, kerámiából, rozsdamentes acélból, illetve aranyból. A kerámiagyűrűk például hipoallergének, ezért érzékeny bőrű vagy fémallergiával küzdő férfiak számára is tökéletes választás.

A napszemüveg

Egy jó minőségű napszemüvegnek egyáltalán nem kell drágának lennie. A napszemüveg nem csak praktikus viselet, hanem egy időtlen kiegészítő is. Amikor napszemüveget választasz, akkor ne csak a dizájnt nézd, hanem olyat válassz, amely védelmet jelent az UV-A és UV-B sugarakkal szemben, illetve részesítsd előnyben a polarizált lencsékkel ellátott napszemüveget, hiszen ezek a napszemüvegek védelmet jelentenek a víz, homok vagy hó közelében végzett tevékenység esetén és védelmet jelentenek az erős tükröződő napfény ellen is.

A nyaksál

A nyaksál ma már nem csak funkciót tölt be, hanem a divatosan öltözködő férfiak remek kiegészítői. Alkalmakhoz és eseményekhez is mindig más – más sálat választhatsz. Férfi nyaksálat ma már mindenféle formában, színben és mintázattal meg lehet vásárolni. A következő anyagok közül válogathatsz: merinó gyapjú, pamut, len, kasmír, akril, műselyem, poliészter vagy spandex. A természetes eredetű szálas szövetek mutatósabbak és a viseletük is kényelmesebb, míg a szintetikus bázisúak tartósabbak és jobban ellenállnak a szennyeződéseknek.

Mintás férfi sálak is széles választékban találhatók a piacon. Kedvedre válogathatsz a tyúklábmintás, a skót, a sima csíkos vagy a pöttyös nyaksálak között. Válaszd azt, amely a leginkább reprezentálja a stílusod. Amennyiben egy életvidám személyiség vagy, illetve szeretsz a középpontban lenni, akkor az élénk színek valók neked, mint például a kék, a piros vagy a zöld.

Az övek

Övek terén is bőséges a választék, hiszen a palettában a hasított bőr és a teljes értékű öveket is megtalálhatod. A hasított bőr egy tényleges állati bőr, amely vékonyabb rétegekre van választva. A teljes értékű bőr övek jobb minőségűek és akár egy életen át is kitartanak.

A férfi táskák

Ma már nagyon sok férfi hord magánál táskát is, hiszen ezek a kiegészítők nem csak funkciót töltenek be, hanem nagyszerűen kiegészítik az öltözékünket is. Választhatsz vászontáskát, vagy bőrtáskát is. A vászon anyagot sokszor lenfonálból készítik. A vászontáskák tartósak és óriási erővel bírnak. Egy jó minőségi bőrtáska is szólhat egy életre, amennyiben megfelelően karban van tartva.

Ezen kívül laptop táskát és hétvégi táskát is be tudsz szerezni, amennyiben a férfi táskák menüpont alatt keresgélsz.

Kapcsolódó cikkek

A kiegészítő is nagyszerűen - 5 kiegészítő, amelyre minden férfinak szüksége van – öltöztet.

5 kiegészítő, amelyre minden férfinak szüksége van

A férfiak nem igazán szeretik a kiegészítőket, de szükség van azokra, hiszen egy-egy jól megválasztott kiegészítő, remekül meghatározza a személyiségünket.

A színes ruhák - Színes ruhák és kiegészítők férfiaknak is – színt visznek az életünkbe.

Színes ruhák és kiegészítők férfiaknak is

A férfiak is feldobhatják, megszínesíthetik a ruhatárukat, amennyiben odafigyelnek arra, hogy milyen kiegészítőket viselnek. A cikk ebben nyújt hathatós segítséget.

A férfiaknak is szükségük van - Téli kiegészítők csak férfiaknak – téli kiegészítőkre.

Téli kiegészítők csak férfiaknak

A férfiaknak is szüksége lehet téli kiegészítőkre. Sokan nem igazán kedvelik a sapkát, a sálat és a kesztyűt, de bizony olykor olyan hideg van, hogy muszáj ezeket a holmikat viselni.